Моїм ангеликам на небі. Моїй квіточці і моїй зірочці

14 травня 2021 і 6 березня 2023 ці дати назавжди закарбувалися в моїй пам’яті💔😭…Моя квіточко і моя зірочко! Мої небесні дітки… Тепер кожна весна буде вже не така…

У першому випадку це був Останній тиждень Великоднього Посту, ось тепер 06 березня 2023… І моя хресна дорога тільки почалася😭🙏… Якщо попередня вагітність була – сюрпризом, і за завмерлої, я все думала, що то через не вбережене власне здоров’я, то вдруге… Моє сонечко, ти була БАЖАНА і я тебе дуже хотіла, тому розум і серце не хоче сприймати ТВОЄЇ смерті … Але я мушу тебе відпустити, бо твоє серденько більше не б’ється…. Ти ще дуже маленька, але велика у моїх очах і займаєш важливе місце у моєму серці. Моя душа болить… Моя душа плаче… Моя душа не розуміє чому ЗНОВУ… Але моя душа відпускає тебе до нашого Небесного Отця, бо лише він знає як краще для нас обох….

Я ходила така щаслива тобою, моя маленька квіточка! І лише 7 тижнів Бог дозволив мені тішитися тобою… Я впевнена, що Ти – дівчинка) і я мріяла назвати тебе Анна-Марія (на честь Св. Анни та Св. Богородиці Марії до яких часто молюся)

Дякую Богу за ці тижні щастя.

Я багатодітна мама))) Тепер я маю двох ангеликів-діточок на землі (синочків), і два ангелики ( донечки) – на небі. Значення “дивитися в небо” має для мене тепер особливий зміст🙏🙏🙏

Ісусе, Марія доручаю моїх небесних діточок Вам🙏

Заопікуйтеся мною, заопікуйтеся нами. Благослови Боже, зціли цю рану мого серця, щоб я могла далі жити, радіти життю і вірити, що ще буде у нас омріяна дівчинка❤️🙏

 

 

Рік втрати: 2023
Ім’я дитини: Анна-Марія


Gyertya
попередній споминМої небесні діти
наступний споминНаше маленьке сонечко ❤️